maandag 8 maart 2021

Ontbijt je fit zondag 28 maart 2021

Beste ouders,

Beste sympathisanten,

Tradities zijn er om in ere te houden, al is het opnieuw in een ander kleedje. We eindigen de maand maart met onze ontbijt-je-fit-actie-in-je-kot. Op zondag 28 maart kunnen jullie een lekker, gevarieerd, gezond ontbijt afhalen met een extra’tje.

Alle info vinden jullie in de brief die per mail is verstuurd

Jullie bestellen via volgende link : https://forms.gle/j7Wr5geXNF1gGwRr7

 ten laatste op dinsdag 23 maart 2021. 

U krijgt van ons een bevestiging van uw bestelling via e-mail maar dat kan een aantal dagen op zich laten wachten. 

Wees dus niet ongerust als u deze niet direct ontvangt. 

De bestelling zal klaar staan op De Vuurtoren zondag 28 maart vanaf 8u. 

Afhalen is mogelijk tot 10u. De pakketten – zowel volwassen als kind - zullen per bubbel verpakt worden (niet individueel). Wil je graag je grootouders of andere vuurtoren-sympatisanten ook een ontbijtje trakteren? Dat kan, maar geef dan 2 bestellingen door, zo krijgen jullie opgespliste pakketten. Alles zal met zorg verpakt worden. 

We blijven echter wel denken aan het milieu dus vragen we om zelf een (plooi)box, zak of doos mee te brengen voor jullie bestelling in weg te bergen. 

Het totaalbedrag per bestelling kan overgeschreven op rekening BE 97 7370 2337 7649 van de ouderraad met vermelding van de naam van uw oudste kind en de klas. Inschrijven kan tem dinsdag 23 maart 2021. Graag betalen vóór 24 maart 2021. 

Controleer alles nauwkeurig alvorens je definitief indient. 

De helpt ons enorm bij het traceren van de betalingen en het klaarleggen van de bestellingen. Waarvoor dank. We kijken allemaal hard uit naar een echte ‘schoolse’ activiteit georganiseerd door de ouderraad maar zullen hierop nog eventjes moeten wachten. We hopen met deze actie toch een beetje extra opbrengst te hebben die alle kinderen van De Vuurtoren ten goede komt. Het budget wordt gespendeerd aan extra klasbudget, cultuur, spel, sport, zorg, … . Alvast bedankt voor jullie steun en smakelijk! We kijken er naar uit en hopen op vele enthousiaste bestellers. Tot dan, De ouderraad - Team ONTBIJT JE FIT